قالب های فارسی وردپرس 10

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 10

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

بررسی سرفیس لپ تاپ 2 مایکروسافت

سرفیس لپ‌تاپ ۲ به‌لطف پردازنده‌ی نسل هشتمی و چهارهسته‌ای اینتل، اکنون اولترابوک توانمندی به‌حساب می‌آید؛ اما هنوزهم از پورت سودمند USB-C بی‌بهره است.

پس از گذشت ۷ سال از عرضه‌ی نخستین محصول خانواده‌ی سرفیس، دیگر نمی‌توان مایکروسافت را تولیدکننده‌ای تازه‌کار و کم‌تجربه در دنیای کامپیوترهای شخصی قلمداد کرد. ردموندی‌ها با دراختیارداشتن کنترل هر دو جنبه‌ی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دستگاه‌های خود، از خانواده‌ی سرفیس، به‌عنوان ویترینی برای نمایش قوت‌های سرویس‌های خود استفاده می‌کنند. آن‌ها طی سال‌های اخیر با عرضه‌ی محصولات نوآورانه‌ای همچون سرفیس پرو، سرفیس بوک و سرفیس استودیو سعی داشتند تا بر پیکر بی‌رمق PC‌ روح تازه‌ای بدمند؛ اما در بین محصولات متفاوت خانواده‌ی سرفیس، اولترابوک سرفیس‌ لپ‌تاپ تنها محصولی است که زرق‌وبرق برادرانش را ندارد.

سرفیس لپ تاپ ۲ / Surface Laptop 2

مایکروسافت در ژوئن۲۰۱۷ نسل نخست سرفیس لپ‌تاپ را با نسخه‌ی محدودشده‌ی ویندوز ۱۰ موسوم به Windows 10S برای رقابت هرچه‌بیشتر با خانواده‌ی کروم‌بوک گوگل در بازار هدف دانش‌آموزان و دانشجویان عرضه کرد؛ اما دیری نپایید که سران ردموند تغییر رویه دادند و ویندوز ۱۰ اس را به حالتی موسوم به S mode در دل نسخه‌ی عادی ویندوز محدود کردند. آن‌ها اکتبر۲۰۱۸، نسخه‌ی دوم سرفیس لپ‌تاپ را با طراحی کاملا یکسان، ارتقای سخت‌افزار و البته نسخه‌ی هوم ویندوز ۱۰ معرفی کردند. حال باید دید که لپ‌تاپ جدید مایکروسافت تا چه اندازه می‌تواند رقبا را به چالش بکشد. 

مشخصات / لپ‌تاپسرفیس لپ‌تاپ ۲سرفیس لپ‌تاپ
نمایشگرنمایشگر ۱۳.۵ اینچ پیکسل سنس
قابلیت دریافت ۱۰ لمس به‌صورت هم‌زمان
سیستم‌عاملویندوز ۱۰ هومویندوز ۱۰ اس
پردازندهIntel Core i5-8250U
Intel Core i7-8650U
Intel Core i5-7200U
Intel Core i7-7660U
فضای ذخیره‌سازی۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت یا یک ترابایت SSD
حافظه‌ی رم۸ یا ۱۶ گیگابایت دو کاناله LPDDR3۴، ۸ یا ۱۶ گیگابایت LPDDR3
گرافیکIntel UHD Graphics 620
فرکانس بیشینه‌ی i5 و i7 متفاوت است
Core i5: Intel HD 620
Core i7: Intel Iris Plus Graphics 640
دوربیندوربین HD با پشتیبانی از ویندوز هِلو و میکروفون‌های دوگانه
اسپیکراسپیکرهای Omnisonic به‌همراه Dolby Audio Premium
پورت‌هادرگاه اختصاصی سرفیس کانکت، پورت USB 3.0 Type-A
Mini DisplayPort 1.2 و جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون
حسگرهاحسگر نور محیطی
شبکهWi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth 4.1
Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth 4.0 LE
امنیتچیپ TPM 2.0 برای مصارف سازمانیچیپ TPM برای مصارف سازمانی
وزننسخه‌ی Core i5: ۱۲۵۲ گرم
نسخه‌ی Core i7: ۱۲۸۳ گرم
ابعاد۱۴.۴۸ × ۲۲۳.۲۷ × ۳۰۸.۱ میلی‌متر

با بررسی سرفیس لپ‌تاپ ۲ مایکروسافت همراه زومیت باشید.

طراحی

با نگاهی به تکرار طراحی سرفیس پرو ۳ در سه نسل آتی و سه سال ثبات قدم در طراحی سرفیس‌بوک، می‌توان متوجه شد که مایکروسافت در مسیر بازطراحی محصولات خود، بسیار آهسته گام برمی‌دارد. حال به‌نظر می‌رسد که سرفیس لپ‌تاپ نیز سرنوشتی مشابه برادرانش دارد. برخلاف آنچه عدد «۲» در نام Surface Laptop 2 به ذهن متبادر می‌سازد، صرف‌نظر از سخت‌افزار ارتقایافته و البته اضافه‌شدن رنگی دیگر به نسخه‌های دردسترس، اولترابوک جدید خانواده‌ی سرفیس به‌لحاظ زبان طراحی و ساختاری هیچ تفاوتی با گذشته ندارد؛ به‌طوری‌که با قراردادن هر دو نسل کنارهم، به‌سختی می‌توان آن‌ها را از یکدیگر تشخیص داد.

سرفیس لپ تاپ ۲ / Surface Laptop 2

پیش از توصیف طراحی سرفیس لپ‌تاپ ۲، لازم می‌دانیم تا به رنگ مشکی به‌عنوان یکی از جذاب‌ترین و چشمگیرترین ویژگی‌های این اولترابوک اشاره کنیم. مایکروسافت طی اقدامی ستودنی، نسل دوم سرفیس لپ‌تاپ را علاوه‌بر سه رنگ نقره‌ای و آبی کبالت و زرشکی (Burgundy) با رنگ مشکی و صورتی (مخصوص بازار چین) نیز عرضه می‌کند. برخلاف سرفیس پرو ۶، پوشش مشکی در اولترابوک سرفیس، اندکی براق‌تر است؛ اما جلوه‌ی فوق‌العاده‌ای به لپ‌تاپ می‌بخشد و ترکیب آن با لوگوی مشبک مایکروسافت، بر جذابیت دستگاه می‌افزاید. رنگ مشکی سرفیس لپ‌تاپ ۲ ما را به بخشش ردموندی‌ها به‌خاطر تصمیم ناامیدکننده‌ی آن‌ها برای تکرار طراحی نسل گذشته ناچار می‌کند. 

سرفیس لپ‌تاپ ۲ هیچ‌یک از مهندسی‌های دیوانه‌وار ردموند مانند لولای جداشونده‌ی سرفیس بوک، پایه‌ی Zero Gravity سرفیس استودیو یا کیک‌استند منعطف سرفیس پرو را در بطن خود ندارد و به‌معنای واقعی کلمه، اولترابوکی خوش‌ساخت با مکانیزم مرسوم صدفی (Clamshell) است. لپ‌تاپ جدید مایکروسافت به‌جای آلیاژ منیزیوم به‌کاررفته در سایر محصولات سرفیس، بدنه‌ای از جنس آلومینیوم دارد و در جای‌جایِ آن، عناصر آشنای زبان طراحی مایکروسافت، نظیر لبه‌های مسطح، خطوط شکسته، سطوح تخت و البته لوگوی براق و دوست‌داشتنی ردموندی‌ها به‌چشم می‌خورد.

سرفیس لپ تاپ ۲ / Surface Laptop 2

اولترابوک سرفیس لپ‌تاپ ۲ ظاهری مینیمالیستی دارد؛ ازاین‌رو در پنل زیرین آن، اثری از هیچ پیچ یا روزنه‌ای نیست و دریچه‌‌های دستگاه برای ورود و خروج هوا نیز در مجاورت لولا پنهان شده‌اند. اگرچه ساختار عاری از روزنه‌ی سرفیس لپ‌تاپ ۲ بر زیبایی این دستگاه می‌افزاید، درمقابل، تعمیر آن را به امری دشوار بدل می‌سازد. iFixit تنها راه برای دست‌یافتن به قطعات سرفیس لپ‌تاپ را جداسازی پوشش آلکانتارا معرفی کرده و امتیاز صفر را برای تعمیرپذیری اولترابوک مایکروسافت داده است. ناگفته نماند  تمامی ماژول‌های سرفیس لپ‌تاپ روی مادربرد لحیم شده‌اند؛ بنابراین، به‌هیچ‌وجه امکان ارتقای رم یا حافظه‌ی ذخیره‌سازی وجود ندارد.

همانند نسل گذشته، سرفیس لپ‌تاپ ۲ با وزن حدودی ۱.۲۸ کیلوگرمی، دستگاهی سبک با قابلیت حمل آسان است. به‌لطف توزیع جرم حساب‌شده‌ی قطعات داخلی و البته طراحی مناسب لولا، سرفیس لپ‌تاپ ۲ جزو معدود لپ‌تاپ‌های ویندوزی محسوب می‌شود که کاربر می‌تواند به‌راحتی و بدون نگه‌ داشتن پایه، در آن را با یک دست بازکند. لولا‌های کوچک سرفیس لپ‌تاپ، امکان چرخش نمایشگر تا زاویه‌ی ۱۴۰ درجه را فراهم می‌کنند و استحکام مناسبی دارند؛ به‌طوری‌که لرزش نمایشگر حین کار با دستگاه، در حدمعقولی باقی می‌ماند. باتوجه‌به لمسی‌بودن نمایشگر، شاید بهتر می‌بود لولای دستگاه امکان چرخش ۱۸۰ درجه نیز داشته باشد.

سرفیس لپ تاپ ۲ / Surface Laptop 2

استفاده از بافت جیرمانند کیبورد سرفیس لپ‌تاپ موسوم به آلکانتارا به‌جای پوشش آلومینیومی در نسل دوم نیز ادامه دارد. این پوشش مصنوعی از ترکیب پلی‌استر و پلی‌اورتان ساخته می‌شود و طبق ادعای ردموندی‌ها، دربرابر لکه، پاشش قطرات و نفوذ مایعات مختلف، مقاومت بسیار فراوانی از خود نشان می‌دهد؛ اما ممکن است طراحی زاویه‌ای و شکسته‌ی سرفیس لپ‌تاپ در طولانی‌مدت باعث ساییدگی پوشش آلکانتارا شود. پوشش خاص کیبورد که در نسخه‌ی مشکی سرفیس لپ‌تاپ، خاکستری است، حس گرم و خوشایندی به کاربر القا می‌کند و تجربه‌ی تایپ لذت‌بخش و راحتی به‌ارمغان می‌آورد. 

رنگ مشکی سرفیس لپ‌تاپ ۲ شکوه خاصی را به این اولترابوک بخشیده؛ اما خلأ پورت USB-C نابخشودنی است

سرفیس لپ‌تاپ ۲ از نمایشگری ۱۳.۵ اینچی با نسبت ۳:۲ بهره می‌برد که پوششی از جنس گوریلا گلس ۳ به‌صورت لبه-تا-لبه از آن محافظت می‌کند. اگرچه نمایشگر دستگاه در قیاس با نمونه‌های به‌کاررفته در محصولاتی مانند XPS 13 دل یا یوگا S940 لنوو تمام‌صفحه نیست، ضخامت حاشیه‌های اطراف آن در حد مناسبی ارزیابی می‌شود. در سرفیس لپ‌تاپ جدید دربرابر خمیدگی مقاوم است؛ اما فشردن بخش‌های مرکزی کیبورد، اندکی باعث فرورفتن پایه می‌شود که البته این مسئله درباره‌ی چنین اولترابوک باریک و ظریفی، طبیعی به‌نظر می‌رسد. ناگفته نماند رنگ مشکی سرفیس لپ‌تاپ ۲ چندان دربرابر خراشیدگی مقاوم نیست و در برخورد با اجسام نوک‌تیز، رنگ نقره‌ای بدنه‌ی آلومینیومی لپ‌تاپ نمایان خواهد شد.

سرفیس لپ‌تاپ ۲ در حالت بسته مانند مک‌بوک ایر، فُرم گُوِه‌مانندی به‌خود می‌گیرد که ضخامت آن در ضخیم‌ترین قسمت به ۱۴.۴۸ میلی‌متر می‌رسد؛ اما برآمدگی پوشش آلکانتارا باعث می‌شود در این حالت، لبه‌های نیمه‌ی بالا و پایین دستگاه به‌خوبی برهم منطبق نشوند و شکاف باریکی بین لبه‌های پایه و نمایشگر لپ‌تاپ باقی بماند. توجه داشته باشید ضخامت اندک دستگاه و نزدیک‌بودن محل پورت‌های سرفیس لپ‌تاپ جدید به‌ سطح زمین، اتصال کابل به آن بدون نیاز به نگاه‌کردن را به فرایندی مشکل تبدیل می‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.